Uw keuze

Streetfishing Leeuwarden was taai!

Het werd een taaie dag

Al om 6:15 gingen wij op weg naar leeuwarden. Wij hadden ons ingeschreven op een streetfishing wedstrijd, en dat is voor ons de eerste keer, dus we waren benieuwd. Het bleek al snel dat we te maken kregen met een club mensen die het streetfishing heul serieus neemt. Vooral de baarsvissers namen de wedstrijd zeer serieus en aan de verschillende talen te horen waren er ook een hoop duitsers op de eerste prijs afgekomen.

Er waren bijzonder weinig snoekvissers (dante en ik) en het bleek dat ook de baarzen niet thuis waren. De hele ochtend keihard staan vissen met twee andere deelnemers, die overigens uit leeuwarden kwamen en al aangekondigd hadden dat het niet makkelijk ging worden. Nou dat bleek wel. Helemaal niks gevangen! inde ochtend waren er van de 60 deelnemers een handjevol die ondermaatse baars gevangen hadden, maar eigenlijk niets om over naar huis te schrijven. Smiddags niet veel beter, en diegene die het wist te presteren om een grote snoek te scoren zou onmiddelijk op het podium terecht komen. Nou helaas waren wij dat niet. Ze wilden gewoon compleet niet.

We hebben met zijn tweeen een hele leuke dag gehad, jammer dat we niks gevangen hebben, maar dat mocht de pret niet drukken. Wij gaan zeker nog eens meedoen, maar dan misschien niet meer in leeuwarden ;)

Logo streetfishing


Eerder Nieuws:

Haaienvissen in Portugal!

De site wordt aangepast!

Dante in de Stekkie!!!

Dante geeft een spetterende presentatie over zijn hobby

Streetfishing Leeuwarden was taai!

Streetfishing Leeuwarden 13 maart

Vis TV 2016 - stad en land


Sitemap
Snoeken in Utrecht - Snoeken in Nieuwegein - Vissen in de Vecht - Vissen in de Kromme Rijn - Vissen in Galecop
Doodaas in Galecop - Doodaas in Nieuwegein - Trollen in de Vecht - Trollen in de Kromme Rijn - Trollen in de Oude Rijn