Uw keuze

snoek van 60 cm Gevangen met: Sardine door gebruiker
Snoek
 

Stek weg, snoek weg, eer weg...........

Ja ja het is zover, mevrouw heeft een vispas.....Dit is allemaal geen ramp, maar dan wil ze natuurlijk ook mee vissen.

Dus vandaag op weg naar Galecop. Ze wilde eigenlijk ergens anders, maar doordat daar nog ijs lag zijn we maar de wetering op gaan zoeken.

De stek die wij normaal hebben is inmiddels zo druk geworden en populair dat we die weer bezet hebben achtergelaten. Een stuk verderop dan maar. Dice mocht ook mee en we hadden er goed veel zin in. Na een uur gaat mijn ene dobber een beetje wijfelend onder. Ik sla aan de vis hangt,..... zou je denken. Helaas de sardine komt in 8 stukken boven. Helaas!

Dan 20 minuten later kijk ik naar mijn andere dobber en BOEM! weg! Nu sla ik nog wat harder aan want deze wil ik niet kwijt. De dobber blijft ver onder water, wat betekent dat het een groot formaat snoekdame is. Ook het gewicht is lekker en ik roep manon al om de andere hengels in te halen, want het landen kan maar op 1 plaats. na 5 minuten pats........ ook deze is weg. Man, wat een ^&*&zooi.

Nou is het 15 minuten stul en het wordt donker. We gaan. Manon haalt haar hengel binnen en ja hoor,...... er duikt nog net even een kleine 60 cm snoek op.... ze noemt hem Mark....

Geluk is met de ...... vandaag.  ;)


Eerdere vangsten / selecteer gebruiker gebruiker gebruiker gebruiker gebruiker gebruiker


Sitemap
Snoeken in Utrecht - Snoeken in Nieuwegein - Vissen in de Vecht - Vissen in de Kromme Rijn - Vissen in Galecop
Doodaas in Galecop - Doodaas in Nieuwegein - Trollen in de Vecht - Trollen in de Kromme Rijn - Trollen in de Oude Rijn