Uw keuze

snoek van 82 cm Gevangen met: Voorn door gebruiker
Snoek
 

Toch maar weer even terug naar huis!

Na 2,5 uur te hebben gevist in Tull en t waal, met een schamele 52 cm toch nog maar evende laatste 2 uur naar de vertrouwde wetering.

Mark heeft de laatste keer een snoek gemist doordat zijn lijn brak. Hierna zijn we steevast teruggestapt op gevlochten lijn. De dobber kwam voorbij drijven en die hebben we kunnen grijpen, maar de snoek bleef toch achter met de lijn nog in zijn bek. Het is heel jammer, maar daar kun je soms niets aan doen, al doe je nog zo je best om goed met de snoeken om te gaan.

Vandaag toch weer terug naar de wetering, en binnen een kleine 45 minuten gaat mijn dobber voorzichtig onder. hij stuitert een beetje en ik sla dan maar gewoon goed aan. De snoek geeft zich al snel gewonnen. bij het onthaken valt me direct de nylon lijn op die in het schepnet ligt. Het is de snoek die mark ontsnapte. wat een toeval....!

Helaas is de dreg ingeslikt maar de lijn en het nog vastzittende schuiflood verwijderd zover als mogelijk. Het is natuurlijk niet ideal, maar we gaan er maar vanuit dat de snoek de dreg uiteindelijk kwijtraakt. Je kunt natuurlijk doorblijven pielen achter in de snoek, maar dan maak je volgens mij het probleem alleen maar erger. De snoek had het al een week gered, en nu na het onthaken van mijn eigen dreg zwom hij gewoon weg zoals het hoort. We hopen maar op het beste!

Toch kunnen onthaken en het oude lijntje weggehaald


Eerdere vangsten / selecteer gebruiker gebruiker gebruiker gebruiker gebruiker gebruiker


Sitemap
Snoeken in Utrecht - Snoeken in Nieuwegein - Vissen in de Vecht - Vissen in de Kromme Rijn - Vissen in Galecop
Doodaas in Galecop - Doodaas in Nieuwegein - Trollen in de Vecht - Trollen in de Kromme Rijn - Trollen in de Oude Rijn