Uw keuze

snoek van 68 cm Gevangen met: Voorn door gebruiker
Snoek
 

Op bekend water maar onbekende stek.

\r\n

Een mooie stek op bekend water, we gingen deze zondag naar de Galecopper-Wetering, maar niet op de gebruikelijke stek. Enige weken geleden hebben ze de gehele wetering gebaggerd, en de laatste twee keer vissen was dan ook voor niets. Toch maar weer proberen, die snoeken moeten toch eten zou je zeggen.

\r\n

Met Mark maar weer eens met een bak dode aasvissen op stap. ALs eerst was Mark zijn dobber weg, maar deze sloeg hij helaas mis. Een kleine 20 minuutjes later mijn dobber weg. Ik sla aan en krijg mijn halve dobber bijna in mijn nek. Ook mis.... Even snel mij andere hengel op deze plek ingelegd en binnen 5 minuten was deze ook onder. Dit keer was ie raak, en een leuke 68 cm lange snoek lag binnen 2 minuutjes op de onthaakmat. helaas vast met de dreggen in het net de mat, maar na wat knipwerk alles losgemaakt. Toch maar wachten op het koude weer.

\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n
Doordat we de dreggen allemaal vast hadden zitten, was de snoek een beetje aan het bloeden. Gelukkig zwom hij na het terugzetten weer snel weg.Vangst in de galecopper wetering
\r\n

 

\r\n

 


Eerdere vangsten / selecteer gebruiker gebruiker gebruiker gebruiker gebruiker gebruiker


Sitemap
Snoeken in Utrecht - Snoeken in Nieuwegein - Vissen in de Vecht - Vissen in de Kromme Rijn - Vissen in Galecop
Doodaas in Galecop - Doodaas in Nieuwegein - Trollen in de Vecht - Trollen in de Kromme Rijn - Trollen in de Oude Rijn