Uw keuze

Dante geeft een spetterende presentatie over zijn hobby

Een presentatie geven voor de klas is voor Dante natuurlijk helemaal niet moeilijk. Vooral niet als je al weet waar je het over gaat hebben.

Roofvissen!

Natuurlijk heeft ie zat te vertellen over zijn hobby, en laat de klas dan ook een heleboel dingen zien en probeert ze duidelijk te vertellen hoe vissen in zijn werking gaat.

Natuurlijk zijn er altijd mensen die het nog beter weten, dus daarom stuurt ie helemaal op eigen initiatief een email naar de mensen van sportvisserij Nederland. Deze mensen laten hem weten dat hij in samenwerking met zijn eigen visvereniging een visles op locatie kan organiseren. Dat wordt dan ook al snel geregeld!

Vandaag was het zover! De mensen van de HSV De Vaart Poscar komen met 4 vrijwilligers en een heleboel informatie en hengels naar de prisnses margrietschool!

 

Logo de vaart

Een hele leuke dag voor alle leerlingen! De hele ochtend wordt de theorie uitgelegd over het vangen en onthaken van de vis, welke vis te vinden is in de wateren rondom Nieuwegein en alles wat de kinderen moeten weten voor ze het park in gaan!

Smiddags is het dan tijd om te vissen. Met zijn alle langs de waterkant om de vis te lijf te gaan! Jammer genoeg is het niet echt best weer, en de omstandigheden zijn er dan ook niet naar, maar er wordt toch her en der een visje gevangen!

met zijn allen

Met al die kids is het natuurlijk druk voor de mannen van de vaart, maar die hebben het vaker gedaan, dat is wel te zien! Ze blijven ondanks een fikse regenbui toch vrolijk en houden de sfeer erin!

 

groep langs de waterkant

Bij de presentatie hoort ook nog een Goodiebag, waar van alles en nog wat in zit wat met vissen te maken heeft. ook krijgen de kids een onthaker, die om de nek gedragen kan worden tijdens het vissen. En die hebben ze nog nodig ook!

Onthaken

Al met al een hele leuke dag voor de kids van groep 8!

Dante je hebt het mooi geregeld dude!!


Eerder Nieuws:

Haaienvissen in Portugal!

De site wordt aangepast!

Dante in de Stekkie!!!

Dante geeft een spetterende presentatie over zijn hobby

Streetfishing Leeuwarden was taai!

Streetfishing Leeuwarden 13 maart

Vis TV 2016 - stad en land


Sitemap
Snoeken in Utrecht - Snoeken in Nieuwegein - Vissen in de Vecht - Vissen in de Kromme Rijn - Vissen in Galecop
Doodaas in Galecop - Doodaas in Nieuwegein - Trollen in de Vecht - Trollen in de Kromme Rijn - Trollen in de Oude Rijn