vangst 1 gevangen in de Wilgenplas

Gevangen met: kunst
Snoek
 

Een mooie avond net Kapitein Willem aan het roer. Een paar uurtjes de Wilgenplas over. Na 10 minuten direct een beuk op de albino Line trough Trout, een mooie 65 cm snoek blijft hangen. Lekker Hoor!

marc vangt hierna nog een mooie baars en een snoek van 60 cm. Hierna blijft het stil.

Al met al een lekker avondje met leuke vissen!

vangst 2 gevangen in de Wilgenplas

Gevangen met: Spinner
Snoek
 

Een heerlijke vangst, na een uur met een groot stuk aas te hebben gegooid, als laatst maar een spinnertje eraan. Binnen 5 minuten een leuke snoek van 65cm. Lekker wild en lekkere felle dril.

Niet groot, maar zeer welkom

vangst 3 gevangen in de Wilgenplas

Gevangen met: Harry the Bass
Snoek
 

Nog een dan maar!

Na de eerste komt al snel de tweede. Deze zit net als bij de eerste netjes gehaakt en kan op de onthaakmat mooi onthaakt worden. Hierna een foto en snel in het water.

Hierna is het voor het varen over met de vangsten, maar goed 2 x beet is een hele mooie score.

Na de barbeque ook nog even doodaas het water in. Alle dobbers op een rijtje en ook de dames deden weer mee. Uiteraard gaat na een minuut of 40 de dobber van niemand anders dan Manon onder, en danst door het water. ze slaat aan en de vis hangt. Wanneer hij bij de kant is zegt de lijn ineens knap, en de vis is er vandoor. Later blijkt dat niet de lijn, maar de wartel van de onderlijn compleet is afgebroken. jammer, maar wel een teken dat het erop begint te lijken! Het seizoen is weer geopend!

 

Manon in actie

vangst 4 gevangen in de Wilgenplas

Gevangen met: Westin - Bary the Bass
Snoek
 

Heerlijke start van het seizoen!

Wat een start van het seizoen.! We hebben een barbeque gepland om de start van het snoekseizoen te openen. We gaan naar de Wilgenplas om daar te kijken of de snoeken ook zin hebben in het nieuwe seizoen.

Al na een 10 minuutjes op de boot heb ik beet op de -Harry the Bass - van Westin. Deze mocht ik even uitproberen van de buurman die toevallig bij vismania werkt. Uiteraard help ik graag ;)

Kieuwgreep bij de vis

Na terugkeer mocht Manon het kunstaas mee naar huis nemen om haar PR mee te vergroten, ik weet zeker dat dat wel gaat lukken dit seizoen.

vangst 5 gevangen in de Wilgenplas

Gevangen met: Sardine
Snoek
 
\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n
\r\n

Wat een heerlijk begin van het seizoen, een record!

\r\n

Het is dan eindelijk weer zover, we mogen weer op de roofvis vissen! Heel lang naar uitgekeken, en dan ineens is het het laatste weekend van mei ;)

\r\n

Ik had nog een paar Sardines, dus die maar meegenomen naar de Wilgenplas. De eerste 2 uur geen beweging, maar ineens is dan toch die dobber weg! Ik sla hem direct aan zoals altijd, en omdat ik met sardines vis en dus een tackle aan de lijn heb, hangt ze direct. Wat een mooie vis, je voelt het direct. Uiteraard niet zo dik zoals je ze in de winter vangt, maar gelukkig eindelijk de magische 100 cm gehaald, en er overheen!!!

\r\n

Lekker! Ik hoop dat dit een voorbode is voor het seizoen!

\r\n
CloseupClose-2
\r\n

 Sitemap
Snoeken in Utrecht - Snoeken in Nieuwegein - Vissen in de Vecht - Vissen in de Kromme Rijn - Vissen in Galecop
Doodaas in Galecop - Doodaas in Nieuwegein - Trollen in de Vecht - Trollen in de Kromme Rijn - Trollen in de Oude Rijn