vangst 1 gevangen in de Utrecht

Gevangen met: Shad Spro
Snoek
 

Super warm en een moou vooruitzicht.........

Het zou het helemaal moeten zijn, maar het bleef bij een mooie 55cm. Niet groot maar in het heldere water toch een vis! En de eerste van het seizoen!!!!

vangst 2 gevangen in de Utrecht

Gevangen met: grote voorn
Snoek
 

 Nieuwe PR!!

 Vandaag een lekkere ochtend gevist we waren er helemaal klaar voor en we hadden besloten om naar een nieuwe stek te gaan om te kijken of dat wat was. Toen we helemaal klaar waren merkte ik op dat ik mijn stoeltje was vergeten ds ik loop terug naar de auto. op de terugweg hoorde ik heel hard mijn naam mijn pieper was afgegaan toen ik aankwam kon ik hem nog snel ophalen! en voila mijn pr! 107 cm schoon aan de haak! hier de video!https://www.youtube.com/watch?v=6OQvAcEA1Jo&t=4s

vangst 3 gevangen in de Utrecht

Gevangen met: sardine
Snoek
 

 Eerste grote snoeken 2018,

Vandaag een lekkere ochtend gevist we waren er helemaal klaar voor en we hadden besloten om naar een nieuwe stek te gaan om te kijken of dat wat was. De dobber ging onder ik rende er naartoe en sloeg aan mis!! shit.. maar meteen weer teruggegooid op het zelfde plekje want je weet maar nooit... en geen 30 seconden en bam!! daar klapte hij erop en ik trok er een mooie 90ter uit helemaal blij mee!! we hebben trouwens ook een hele mooi video gemaakt!https://www.youtube.com/watch?v=6OQvAcEA1Jo&t=4s

vangst 4 gevangen in de Utrecht

Gevangen met: Grote voorn
Snoek
 

HELL YEAH!!! Wat een beauty!! 126 cm MONSTER

Even met wat doodaas in de herfstvakantie de hort op. Ik met doodaas op de bodem, en Manon met doodaas onder de dobber. We zitten aan een grote plas en in eerste instantie ben ik er niet gerust op. De temperaturen zijn eigenlijk nog steeds te hoog voor de tijd van het jaar.

Na 20 minuten ongeveer wil ik een van mijn hengels verplaatsen.... net als ik hem wil pakken zie ik de lijn strak trekken. Ik til hem gelijk op en sla half aan....ik twijfel omdat het niet heel erg hard gaat. Maar dan is de twijfel voorbij.... Wat een klapper.. Gelukkig heb ik Manon bij me voor het filmen,... en het meten. Ze had me anders echt niet gelooft... nu mag ze zelf meten.

vangst 5 gevangen in de Utrecht

Gevangen met: blinker
Snoek
 

Mijn eerste baars kan aan mijn lijstje worden toegevoegd ;) Al een poosje gevist met de boys en Dice maar helaas geen resultaat. Beste wind en vieze miezer regen. Op de terugweg toch nog even bij dat bruggetje in het begin proberen voor we weer de auto in gaan. En ja! Beet, eerst dacht ik o nee toch niet maar toen zag ik dat ik toch echt beet had. Toch leuk om nog even wat gevangen te hebben!

vangst 6 gevangen in de Utrecht

Gevangen met: shad
Snoek
 

Deze was dan weer wel vast te leggen op de foto!

\r\n

Een mooie baars op de shad. een mooie van 30 cm die de shad helemaal naar binnen had gezogen. Even de tang erbij, foto en dan weer lekker zwemmen. Ook wel leuk om te vangen in plaats van een snoek, is toch weer eens wat anders...

\r\n

 

vangst 7 gevangen in de Utrecht

Gevangen met: shad
Snoek
 

Een mooi snoek, maar geen foto.....van de vis dan...

\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n
\r\n

Super lekker gevist, en ook nog vangst, maar dan laat je de snoek boeven het water uit je handen glijden wanneer hij begint te spartelen.......pffff.

\r\n

Een mooie aanbeet op een kleine rubber shad, en een mooie nog lekkere dikke voorjaarsnoek van ongeveer 70 cm hangt. Dan wil je hem uiteraard even op de foto zetten. Helaas heeft de snoek goed door wanneer hij er vandoor kan...jammer joh. Nog wel even een foto van mijn vismaat voor de dag Marc Goris. was een gezellige en ontspannen vistocht!

\r\n
Marc Gooris op de boot !
\r\n

 

vangst 8 gevangen in de Utrecht

Gevangen met: Plug
Snoek
 

we waren weer vroeg op weg met ome john naar de Vecht om een snoek te vangen!!! we waren om 8 weg en om 8:30 in het water met de boot. we hadden 2 andere boten dus een echte concurentie!!! waar 1 boot met 3 mensen en 7,8 hengels en een boot met een vader met 2 kinderen met 5 per uur (tuurlijk...) na  2 uur sloeg die pas aan bij ome john die (volgens mij) nog nooit iets had gevangen. trok hem er heel mooi uit hellaas de laatste maar wel het einde van een geslaagde visdag!!!

vangst 9 gevangen in de Utrecht

Gevangen met: rubber snoekje
Snoek
 

Wij zijn vanmorgen weer lekker gaan vissen voor de de 2de keer op de vecht. daar hebben wij natuurlijk weer gefilmd. We hebben ook weer op precies dezelfde plek ingelegd. Na anderhalf uur hadden we niets gevangen en of dat nog niet genoeg was begon het te regenen !!! we gingen schuilen (niet de allerslimste plek met onweer ) onder een boom we zaten daar een kwartier en toen kwam het beste idee van de dag: we gaan gewoon door. want voor 5 minuten ving pap een mooie snoek van wel 60 cm!!! 

\r\n

het was al met al een hele leuke visdag op de vecht met weer een nieuwe video!!!

\r\n

vangst 10 gevangen in de Utrecht

Gevangen met: Rapala
Snoek
 

Vissen op de Vecht

\r\n

vandaag waren wij met opa op de Vechte waar wij 3 vissen hebben gevangen.De eerste vis was al na 40 minuten een kleintje van wel 40 cm daarvoor gebruikte ik een silver vplugje van savagegear (niet aanbevolen)want hij gaat snel kapot opa pakte het schepnet en schepte hem eruit. De vis had de haak heel diep in zijn keel en duurde erg lang voordat hij los kwam daarna gelijk op de foto en weer snel terug gezet.

\r\n

De 2de vis kwam niet veel later 10 minuten om precies te zijn de vis was een stuk groter het scheelde wel 30 cm ik schepte hem op maar helaas sprong hij er snel uit hij werd gevangen met een roodgele rapala

\r\n

de derde was pas 2 uur later langs de bomen klapte hij erop ook deze werd gevangen met ons roodgele rapala. hij was ong, net zo groot deze vis zie je op de foto. Vandaag heb ik van mijn opa en oma een Go Pro gekregen waarmee ik de eerste 2 vangsten heb gefilmd. helaas ging het niet super goed maar dat maakt niet  uit. Het was vandaag een super snoek dag met opa!!!

\r\n

vangst 11 gevangen in de Utrecht

Gevangen met: Kleine shad
Snoek
 

De kromme Rijn

\r\n

we waren er vanmorgen weer vroeg bij op vaderdag om 7:45 stapte wij de auto in en reden naar de kromme rijn het was daar erg mooi en naar een half uur leek het wel op de mangrove. We gingen weer terug en na een anderhalf uur klapte een redelijke snoekbaars op het aas van onze gast Daan net op tijd want geen 5 minuten erna begon het keihard te regenen gelukkig was er een brug maar die had dus spleten... we zaten daar 30 minuten toen het was afgelopen wij waren zeik en zeik nat maar gingen toch door en pakte 2 baarsen mee!!!

\r\n

Vissen op de Kromme Rijn 21-06-2015

vangst 12 gevangen in de Utrecht

Gevangen met: Real Eel
Snoek
 

verslag 14-06-2015

Op 14 Juni gingen wij vissen op de boot op de oude rijn. Op het eerste gezicht leek het niet goed te gaan maar na 2 uur sloeg die dan toch aan..... op onze gloednieuwe real eel Dennis probeerde hem binnen te halen en Dante schepte hem eruit door het rubber was de haak meteen los en pakte Dante de camera en nam snel een foto een mooie snoek van 75cm met nog een beetje bloed in zijn mond. Het was een mooie vis maar helaas was daarna wel het schepnet kapot, inmiddels hebben we wel een nieuwe.Sitemap
Snoeken in Utrecht - Snoeken in Nieuwegein - Vissen in de Vecht - Vissen in de Kromme Rijn - Vissen in Galecop
Doodaas in Galecop - Doodaas in Nieuwegein - Trollen in de Vecht - Trollen in de Kromme Rijn - Trollen in de Oude Rijn