vangst 1 gevangen in de Tullentwaal

Gevangen met: Makreel
Snoek
 

Ook mijn dobber beweegt bij het opruimen, toch nog een snoek. We hebben best een tijd gevist, dus het was verdiend...een mooie vis weer! In ieder geval heel erg gewenst!!

vangst 2 gevangen in de Tullentwaal

Gevangen met: Voorn
Snoek
 

Hots! Na 3 uur vissen geen stootje, maar ineens is de dobber weg! Hoppa hij blijft laag dus een mooie vis! Een hele mooie dikke meter komt uit het water! Lekker! Op naar de volgende

vangst 3 gevangen in de Tullentwaal

Gevangen met: Pier
Snoek
 

Een mooie dag aan de Lek!

Lekker weer, en er even op uit met wat wormen. Lekker langs het water, barbeque mee en dan vang je toch maar even mooi een lekkere dikke paling! Vies, kronkelend en slijmerig, maar toch mooi om weer eens te vangen!

 

vangst 4 gevangen in de Tullentwaal

Gevangen met: Sardine
Snoek
 

Mooie kleine snoek, maar vis is vis...!

\r\n

Afgelopen donderdag ook al geweest, en hierbij kregen we 3 aanbeten. helaas konden Manon of ik er geen een uithalen. Dan zondag nog maar even terug om te kijken of het wat is.

\r\n

Een uurtje gaat voorbij en gebeurt er niets. We vissen met verschillend aas, voorn en sardine maar we krijgen maar geen aanbeet. Toch gaat na een uurtje mijn dobber weg, niet echt onder maar van links naar rechts door het water. Het is dan wel altijd lastig om te kijken welke kant je aan moet slaan, zodat je niet de aasvis uit de bek van de snoek slaat.

\r\n

Een mooie 52 cm jonge snoek komt naar boven.

\r\n

Een topstek, maar de echte vangsten blijven nog uit....Sitemap
Snoeken in Utrecht - Snoeken in Nieuwegein - Vissen in de Vecht - Vissen in de Kromme Rijn - Vissen in Galecop
Doodaas in Galecop - Doodaas in Nieuwegein - Trollen in de Vecht - Trollen in de Kromme Rijn - Trollen in de Oude Rijn