vangst 1 gevangen in de Oudewater

Gevangen met: Spiering
Snoek
 

Even verkassen...

We hebben nu een twee en een half uur gevist op deze plek en besluiten even verderop te kijken. Een klein kanaaltje om het hoekje met wat bruggetjes. Ik leg 1 van mijn dobbers onder het bruggetje en al snel begint ie lekker te stuiteren. Ik laat hem even gaan want het is twijfelachtig, maar na een paar seconden sla ik gewoon maar aan. Het is neit de bedoeling dat ie straks de vis helemaal achterin zijn maag heeft zitten.

Gelukkig sla ik direct goed aan en hangt de snoek alweer prima in het bekkie. Een topdag voor mij met 3 snoeken, maar jammer dat Mark ook niet even een snoek kon vangen. Soms is het niet eerlijk verdeeld, maar dat hoort ook bij vissen. Volgende keer is het waarschijnlijk weer andersom

vangst 2 gevangen in de Oudewater

Gevangen met: Spiering
Snoek
 

En daaar is de volgende!

Een klein uurtje later is wederom dezelfde dobber weg, weer beet!

Hij is dit keer niet helemaal verdwenen maar hij stuitert een beetje door het water. Ik sla vrij snel aan, en weer zit er een mooie snoek aan. Niet zo groot als de eerste maar net zo lekker. Hij rolt wel even door eht net waardoor we hem even lastig moeten onthaken, maar no problemo! Op naar de volgende!

vangst 3 gevangen in de Oudewater

Gevangen met: Spiering
Snoek
 

De grootste snoek van de dag als eerst

Ja, het is weer koud aan het worden en dan gaan we weer met vis op stap. Lekker met een dood visje onder de dobber op zoek naar snoek. Al na een half uurtje ben ik 1 van mijn dobbers kwijt. Ik vraag aan mark of hij hem ziet, maar ook hij kan hem niet vinden. Hij is weg,..... lekker!! ik sla aan en een prachtige snoek van 95 komt langzaam dichterbij.

Hij kan niet beter gehaakt. Heel lichtjes in de zijkant van de bek, maar het is genoeg.

lekker om mee te beginnenSitemap
Snoeken in Utrecht - Snoeken in Nieuwegein - Vissen in de Vecht - Vissen in de Kromme Rijn - Vissen in Galecop
Doodaas in Galecop - Doodaas in Nieuwegein - Trollen in de Vecht - Trollen in de Kromme Rijn - Trollen in de Oude Rijn